- Firenze - Italy - 2009 -

vista1---la-scla-del-soggiornoe-la-paret-decorata

Data:
Project by Lorenzo Tognocchi, Tommaso Rossi Fioravanti, Barbara Monica – Client: private – Status: built

Info:
Refurbishment of a flat – located on the last floor of a housing block of the early XX Century – through the demolition of the old countertops and the total renovation of the main level. The new height and the restoration of the roof  has also allowed the creation of a small terrace of 6 m2 and a new habitable level inside the existing volume.

vista2-dello-sbarco-della-scala-sul-sopaalcopiante-dei-due-livelli
vista3a-del-livello-soppalco-camera-e-accesso-terrazza
vista5-del-livello-soppalco-camera-e-accesso-terrazzasezione-ML-2c.
viasta-5-dell'accesso-al-soppalco-e-alla-terrazzasezione-ML-1
vista-della-scala-dalla-finestra-del-terrazzo

 

vista-del-soggiorno-durante-il-cantiere
Previous
Next