- Firenze - Italy - 2010 -

vista1-della-scala-dal-soggiorno-con-lo-sbarco-del-secondo-livello

Data:
Project by Lorenzo Tognocchi – Client: private – Status: built

Info:
The project concerns the renovation of a flat near by the center of Florence.
The new plan maintains the existing internal distribution on the main level except for the realization of a wider connection between the kitchen and the living space. From this room, through a new staircase, it is possible to reach the upper level where a double bedroom, a new bathroom and some storage spaces have been located.

vista-2-del-soggiorno-dalla-cucinavista-del-secondo-livello-col-bagno-in-progress
piante-dei-due-livellivista-5-del-soggiorno-dal-piano-superiore

 

vista-6-dei-trattamenti-delle-superfici-durante-il-cantiere
Previous
Next